2013. június 25., kedd

Korisok

Gréti is, Szofi is korizni tanulnak. Gréti még szeptemberben kezdte nagy lendülettel. Az első kurzus alatt megcsinálta az 1. és 2. szintet, rögtön mehetett a 3. szintre. Szofi egy half termmel később kezdte. Neki nagyon nem akart menni, de annyira szerette volna elkezdeni, hát engedtem neki.

Az első alkalom alatt 2-3 hatalmasat esett, majd sírva fakadt és hisztizve le akart jönni a jégről. Mellettem nehéz feladni dolgokat... Nem jött le. :)

Következő alkalommal én is mentem vele a jégre. Nem fogtam, de ott voltam. Ez önbizalmat adott neki és nem volt gond. Bár igazából csak lépkedett a jégen. Az utolsó 1-2 alkalommal már nem mentem fel vele, mert már nem kellett neki, hogy ott legyek. De nem tudott előrébb lépni, hisz felállni se volt hajlandó a jégről, ha épp ezt gyakorolták.

Szofi 3-szor csinálta meg az első szintet, csakúgy, mint Gréti a harmadikat. Azóta mind a kettő sikeresen tovább lépett. Szofi elérte a 3., Gréti az 5. szintet. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy élvezik.

Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen hosszú egy óra és mennyibe kerül ... Egy kurzus 5 vagy 6 alkalomból áll. Minden alkalom 30 perces. 1 perccel se hosszabb. Mindez 40-50 fontba kerül gyerekenként. Nem ócsó, de legalább nem lovagolni akarnak, ami ennyi időre óránként kerül 20 fontba ... jó esetben.

5 megjegyzés:

GlobalGrover írta...

kepeket es videokat megneztem volna a leirtakrol :-)

Unknown írta...

Rám szóltak, amikor elkezdtem fotózni. Ellenőrizték, h tényleg csak a sajátjaim fényképezem-e ... A vaku miatt is szóltak, mondván mi van, ha vki epilepsziás lesz. Így nem forszíroztam a képeket. :S

Talán, ha legközelebb nem lesz ott az a banya, aki pampogott :)

GlobalGrover írta...

vaku nelkul nem megy?

Unknown írta...

Sajnos elég rosszul megvilágított, ők messze is vannak, és még mozognak is. :D

GlobalGrover írta...

akkor marad a video, vaku nelkul :-)