2012. augusztus 26., vasárnap

Szofi 5. szülinapja

Ez a nap is eljött. :)

Már hetek, sőt inkább hónapok óta azt hallgattam nap, mint nap, hogy "még hány nap van a szülinapomig?". Ez a kérdés Szofiból szakadt ki persze. Grétit se hagyta nyugodni a dolog, ő meg mindig azt kérdezte, hogy "hány nap van Szofi szülinapjáig".

Nos, ma volt a nagy nap.

A művésznő, aki simán előadja a hattyú halálát bármely pillanatban, mindent megkapott, amire vágyott.

Hogy mire vágyott? Szinte semmire. Amire mégis, azt Gréti adta a szájába. :) Hmmm, ez úgy hangzik, hogy semmit sem kapott. :D

De.:) Tegnap voltunk a Shrek című musicalt megnézni Londonban a Theatre Royalban (ami Andrew Lloyd Webber tulajdonában álló, védelem alatt álló épületben) került megrendezésre. A show eszméletlen jó volt! Ahogy Gréti fogalmazott, "viccesebb és jobb volt, mint a TV-ben". Zseniálisan oldották meg az átmeneteket, az előadást időnként interaktívvá tették a nézők számára, technikailag, látványilag is szuper volt.

A lányok utána kérhettek valami relikviát a boltból (ami nem sűrűn fordul elő). Szofi egy hajpántot és egy pólót kért, Gréti egy foglalkoztató füzetet.

Ezek tették ki az ajándék egy részét.

Szofi igazából 2 dolgot említett 1x-1x (szó szerint ennyiszer). Az egy kártyakészítő szett és egy epres torta volt. Persze, megkapta ezeket az óriási dolgokat és még pár apróságot is. Sőt, idén először Gréti is vett neki pár dolgot, aminek nagyon örült. Gréti nagyon jól eltalálta, hogy mivel tud számára örömet szerezni. És mindezt 4 fontból tette. :)

A tortát én raktam össze neki. Cukormentes, liszt mentes, tejmentes nyami lett az eredmény. Alig tudtuk megállni, hogy ne együk meg az egészet egyben. :)

Hogy mit tanult az elmúlt 1 év alatt? Írni, olvasni, számolni, biciklizni és úszni, és persze angolul. Na meg még biztos 1001 dolgot, de ezek az igazán kiemelkedők.

Először csak akkor sikerült kicsit úsznia, amikor anyumékkal sátorozott. De sehol máshol nem ment neki. Ekkor megállapította, hogy ő csak Magyarországon tud úszni. De addig küzdött, amíg Spanyolországban is sikerrel járt. Most még Angliában is gyakorolnia kell kicsit, mert itt még nem nagyon megy neki. :)

A kétkerekű biciklizés ízére kb. 2 hete jött rá. Olyan édes, amilyen büszkén tekeri. :)

Ami ráadás és fejlődés: tud aludni és velünk van. Ez pedig olyan jó!

Boldog szülinapot Szofi! :)

Pár kép a szülinapról itt lelhető.

5 megjegyzés:

Alexandra írta...

Boldog szülinapot! :)

Christine írta...

Boldog szülinapot! :-)

Unknown írta...

Köszöni Nektek! :)

Gyuri írta...

Boldog szülinapot kívánunk!

Unknown írta...

Köszi! :)